Feedback på arrangørerne

I forhold til vores rolle som konferencearrangører og facilitatorer, vil vi være taknemmelig hvis I vil dele jeres oplevelse af vores præstation.
I kan enten sende en mail til feedback@dialogkonferencen.dk, direkte til vores personlige mail som står her, eller via kommentarfunktionen herunder.

3 meninger om “Feedback på arrangørerne”

 1. Kære Rie, Malte og Nicolaj
  Jeg vil gerne sige jer tak fordi jeg måtte deltage i dialogkonferencen. Det var meget inspirerende dels at drøfte håndhygieje i et andet setup end vanligt og dels at gøre det med nogle andre faggrupper.
  Jeg har ikke fundet løsningen på den problemstilling, der var årsag til at jeg fik lyst til at deltage (hvordan motivere man til konrekt hånd- og uniformshygiejne hos en gruppe medarbejdere, der ikke har direkte patientkontakt?), men det var spændende at høre om de forskellige metoder i brugte i jeres tilgang til problemstillingen.
  Held og lykke med jeres fortsatte arbejde!

 2. Kære alle tre
  Tusind tak for en spændende eftermiddag. I har nået nogle anderledes resultater om håndhygiegne, som er spændende ud fra de metoder i har brugt. Metoderne har for mig, der ikke arbejder med patienter til dagligt været mere spændende end resultaterne, jeg tænker vi i organisationen kan drøfte f.eks. borgerinddragelse, frivillige ud fra helt nye kontekster, hvis vi bruger jeres metoder. Tak for en spændende eftermiddag, megt proffessionelt og på højt fagligt niveau.
  Mange hilsenr Helle Kanstrup.

Der er lukket for kommentarer.